Latest Top 10 Gear Picks

10 parasta vaelluspäiväpakkausta vuonna 2019

10 parasta vaelluspäiväpakkausta vuonna 2019

Parhaat vaelluspäiväpakkaukset ovat toimivia, sopivia hyvin ja kestäviä. Niiden on oltava, koska he ovat kotisi poissa kotoa ja kantavat kaikkia tärkeitä asioita, mukaan lukien ulkovarusteita, ruokaa, vettä ja pelastusvälineitä.

Monet päiväreput ovat myös hyviä monenlaisiin urheilulajeihin, kuten maastopyöräilyyn, kiipeilyyn, hiihtoon tai lumilautailu. Voit käyttää niitä myös työmatkalle tai matkoille.

Mutta sadan päiväpaketin ollessa siellä voi olla vaikea määrittää, mitkä ovat parhaimmat patikointiin, yön reppuihin tai muuhun urheiluun. Siksi loimme tämän päiväpakkausluettelon, jota suosittelemme retkeilijöille, reppumatkailijoille ja muille ulkoilun harrastajille. Riippumatta siitä, mitkä ovat tavoitteesi tai intohimosi, tässä luettelossa on sellainen reppu, joka sopii tarpeisiisi ja jonka tulisi olla sinun suosikkilistasi.

1. Osprey Talon 22 päiväpakkaus

Osprey Talon 22 on nykyään suosituin päiväpakkaus. Sillä on säädettävä pituusvartalo, joten voit soittaa hyvin istuen. Käärellä varustetulla mesh-lantiovyöllä, joka todella halaa lantionsi ja tarjoaa tuuletusta selällesi. Siellä on ulkoinen nestehylsy, joka tekee nesterakon täyttämisestä erittäin helppoa, sekä edessä oleva venytysverkkotasku ja sivuverkotaskut ylimääräisten kerrosten ja juomien pitämistä varten. Talon tekee myös hienon pyöräilypaketin, jossa on kypärän pidike ja vilkkuva kevyt kiinnitys, kaksinkertaistaen sen hyödyllisyyden. Suuri päälokero on riittävän kokoinen tavaralaukkujen ja bulkkitavaroiden, kuten villapaitojen tai eristettyjen takien, pitämiseen. Naisten versio on nimeltään Tempest 20.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

2. Deuter Velocity ​​Lite 24 -reppu

Deuter Velocity ​​Lite 24 on myös loistava moniurheilureppu, joka on erinomainen retkeilyyn, pyöräilyyn, kiipeilyyn tai hiihtoon. Velocity ​​Lite -päälokerossa on simpukkatyyppinen vetoketju, jonka avulla on helppo löytää sisälle pakatut varusteet, ja ylin turvatasku avainten, lompakon, puhelimen ja muiden pienten tarvikkeiden säilyttämiseen. Pakkauksessa on edessä oleva venytysverkkotasku ja sivutaskut vesipulloille sekä käännettävät sivupuristushihnat, joita voidaan käyttää suksien, lumilautailun tai lumikengien kantamiseen pakkauksen edessä. Naisten malli on nimeltään Deuter Velocity ​​Lite 22 SL. Lue Deuter Velocity ​​Lite 32 -arvostelu.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

3. Patagonia 9 Trails 28 -reppu

Patagonia Nine Trails 28 on hyvin kooltaan pidempiä päiväretkiä vuorille. Siinä on pitkä vetoketju, joka kulkee pakkauksen sivua pitkin, ja tarjoaa erinomaisen pääsyn syvälle pakkaukseen. Siinä on kaksi piilotettua suojataskua arvoesineiden ja pienempien esineiden säilyttämistä varten. Muotoon sopivalla lantiovyöllä on myös kaksi vetoketjullista taskua haluamiesi esineiden säilyttämistä lähellä käsin. Joustavasti kudottu mesh-etutasku voi pitää kerroksia tai kosteita esineitä ja sivuilla on kaksi mesh vesipullotaskua. Yhdeksässä polussa on joustava ja mesh-päällysteinen hengittävä kestomuovikehys, joka pitää kuorman lähellä vartaloasi tehokkuuden kantamiseksi ja tarjoaa ankkurin pakkauksen lastausnostureille. Naisten mallia kutsutaan Patagonia Nine Trails 26.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Patagonia

four. Deuter Path 30 -pakkaus

Deuter Path 30 on vakava retkeilypakkaus, joka on suunniteltu alppien ympäristöihin. Se on yläkuormain, joka tarjoaa myös pääsyn etupaneeliin, jotta pääset varusteisiin, jotka on haudattu syvälle pakkausasi. Pehmustetussa selässä on suuri ilmakanava tuuletusta varten, hyvin pehmustetut olkahihnat ja leveä vaahtohihnavyö, joka tarjoaa loistavan käärinnän boniest lonkkien ympärille. Kuormanostimet auttavat varmistamaan oikean asennon rypälessä, ja vetovoimainen lantiovyön säätö varmistaa turvallisen istuvuuden. Jään kirveen silmukan, vaellusnavan pidikkeen ja kaksoisakselitelineiden avulla voit myös kuljettaa ylimääräisiä teknisiä varusteita helposti. Naisten mallin nimi on Deuter Trail 28 SL.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

5. Osprey Stratos 36 Pack

Osprey Stratos 36 on korkeamman tilavuuden päiväpakkaus, joka soveltuu teknisempiin retkiin, talvivaelluksiin tai mökistä majaan viettämiin yötä varten. Se on myös säädettävän pituinen reppu, jossa on tuuletettu silmäkoko, joka auttaa pitämään paidan kuivana kuumissa tai kosteissa olosuhteissa. Yläkannessa on kaksi suljettua taskua, toisessa edessä keskimmäinen vetoketju avoimen joustavan taskun sijasta ja kaksi suurta vetoketjullista taskua lonkkavyöllä. Pakkauksessa on pitkä vetoketju päälokeron sisällön käyttämistä varten sekä alaluukku ja ylänauhan kiinnityskansi kannen alla. Sadesuoja, jään kirveen silmukka, akselin pidike ja vaellusnavan pidike sisältyvät toimitukseen. Naisten mallia kutsutaan Osprey Sirrus 36.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

6. LL Bean Stowaway 22 päiväreppu

LL Bean Stowaway reppu on yksinkertainen, toimiva ja pommituksenkestävä. U-muotoinen kansi aukeaa paljastamaan suuren sisätilan. Siinä on pitkä clamshell-ylävetoketju, joka tarjoaa erinomaisen pääsyn päälokeroon, sivuvesipullotaskuihin ja edessä olevaan taskuun kerrosten täyttämistä varten. Sivupuristushihnat auttavat vetämään suurempia kuormia selkääsi, kun taas verkon peittämä takapaneeli pitää sinut viileänä. Pakkauksessa on arvoesineiden sisäinen turvatasku, vetoketjullinen ulkoinen tasku pienemmille tavaroille ja siinä on välkkyvä pyöräilyvalaisimen kiinnitys moniurheiluun.

Tarkista viimeisin hinta:
LL Bean

7 . Mystery Ranch Scree 32 -reppu

Thriller Ranch Scree 32 on tekninen reppu, joka on rakennettu koviin ja koviin seikkailuihin. Se on myös ammattioppaiden suosikki, koska se tarjoaa nopean pääsyn pakkauksen yläosaan tai sen sisältöön kolmella vetoketjulla. Päälokerossa on kolme sisätaskua vaihdejärjestelyjä ja nestejärjestelmän varastointia varten, yläkannessa on kaksi ylimääräistä taskua ja kaksi lonkkavyöllä. Kaksi päivänkakkaraketjua pakkauksen takana ja käärettävät puristushihnat tekevät lisävarusteiden kiinnittämisen helpoksi. Rintaosan pituus on säädettävissä ja lantiovyö on irrotettavissa myös kiipeilyvaljaiden kanssa käytettäväksi. Kaikki vetoketjut ovat uretaanipäällysteisiä kestävyyden vuoksi ja lisäävät vedenkestävyyttä, joten Scree on yksi kova pakkaus. A Womens Scree 32 on myös saatavana. Lue Scree 32 -arvostelu.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Thriller Ranch | Hirvenliha | Amazon

eight. Kelty Redwing 32

Kelty Redwing 32 on monipuolinen päiväpakkaus, jossa on taskut ja jotka pitävät sinut järjestetyllä polulle ja pois. Redwingissä on seitsemän ulkotaskua, joista kaksi edessä, yksi päällä ja neljä sivuilla, mukaan lukien mesh vesipullotaskut. Yläkannen tasku kääntyy auki, jotta pääset suoraan päälokeroon, ja pidempi simpukkavetoketju täydelliseen käyttöön. Pakkauksen takaosa on peitetty hengittävällä meshillä pitämään sinut viileänä, kun taas sisäinen HDPE-kehys lisää mukavuutta raskaammille kuormille. Voit jopa repiä pehmustetun lantiovyön, kun sitä ei tarvita tai kun käytät kiipeilyvaljaita.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

9. REI Traverse 35 -reppu

REI Traverse 35 on loistava pakkaus pidemmille, teknisemmille reiteille, talvivaelluksille tai jopa yhden yön reppumatkoille. Siinä on tuuletettu takapaneeli, joka pitää sinut kuivana lämpimällä säällä. Ainutlaatuinen sivupuristusjärjestelmä, joka vetää raskaita kuormia lähemmäksi selkääsi, parantaa kuljetustehokkuutta. Molemmat sivut vesipullotaskut ovat tavoitettavissa pakkauksen ollessa kuluneet. Niissä on suuri avoin etutasku kosteiden kerrosten tai varusteiden säilyttämistä varten. Yläkannessa on suuri vetoketjullinen tasku, jonka alapuolella on verhoholkki, joka pitää mukana toimitettua sateen apilaa. Pienempien esineiden kuljettamiseen lähellä käden on järjestetty lonkkavyötaskut, ja Traverse-koneessa on jääakselin / vaellusnavan silmukoita ja akselinpidikkeitä niiden pitämiseksi paikoillaan. REI myy myös Womens Traverse 35.

Tarkista viimeisin hinta:
REI

10. Gregory Zulu 30 -reppu

Gregory Zulu 30 on säädettävä pituuspakkaus, jossa on tuuletettu kehys ja ympäröivä lantiovyö, joka tarjoaa mukavuutta ja dynaamisen kantokuvan, joka ei paina sinua. Siinä on kaksi sivuverkkopullovesitaskua, edessä joustava tasku, kaksi sisätaskua (toinen sisältää valinnaisen sadesuojuksen), vetoketjullinen sisätasku arvoesineitä varten ja kaksi lantiovyötaskua. U-muotoinen vetoketju antaa simpukan pääsyn päälokeroon, jossa on sisäinen nestehylsy. Naisten mallin nimi on Gregory Jade 28.

Tarkista viimeisin hinta:
REI | Hirvenliha | Amazon

päiväreppujen osto-opas

Ota huomioon nämä muuttujat ostaessasi päiväreppuihin käytettävää reppua:

päiväpakkauksen määrä

Kuinka suuren päiväpakkauksen pitäisi olla? Useimpien päiväreppujen koko on 20–35 litraa. Tarvittava koko riippuu retkeilysi pituudesta ja kuinka paljon vaatteita ja varusteita sinun on kannettava suojautuaksesi tuulelta, sateelta tai lumelta. Vaikka pienemmän kapasiteetin reppu riittää 1/2-päivän retkille, suosittelemme kokoa 30–35L koko päivän vaelluksille, ruuhkahuipulle tai koteille-matkoille, joissa tarvitset ylimääräistä ruokaa, vaatteita. kerrokset, vesi ja 10 välttämätöntä. Katso perusteellisemmasta keskustelusta artikkeli, kuinka reppuja voi koota: päiväreppujen ja reppujen volyymi-opas.

Hinta

Päiväreput ovat paljon halvempia kuin monipäiväiset reput, mutta voit odottaa maksavan missä tahansa. välillä 50 – 200 dollaria, huipussa. Voit yleensä löytää hyvän päiväreppun 100 dollarin dollarivalikoimasta, mutta odottaa maksavan enemmän enemmän äänenvoimakkuutta tai säädettävän pituisen kehyksen. Monet reppuvalmistajat päivittävät reppunsa kerran vuodessa, joten suosittelemme tarkistamaan suosikki jälleenmyyjäsi myyntipisteestä viime vuoden mallin. Edellisen vuoden päiväreput ovat yleensä yhtä hyviä ja huomattavasti halvempia. Tutustu REI Outlet-, Sierra.com- tai Campsaver Outlet -kauppaan löytääksesi parhaan valinnan.

Aktiviteetit

Suurinta osaa päiväpaketeista voidaan käyttää moniurheiluun, mukaan lukien vaellus, maastopyöräily, kiipeily, hiihto tai lumilautailu. Esimerkiksi, jos aiot käyttää pakkausasi retkeilyyn ja maastopyöräilyyn, etsi sellaisia, joissa on kypärän pidike, vilkkuva kevyt kiinnitys ja heijastavat aksentit. Retkeilyyn ja kiipeilyyn etsi päiväpakkauksia, joissa voi olla ylimääräisiä kiipeilyvarusteita, mukaan lukien köydet, joita voidaan käyttää kiipeilyvaljailla ja joilla on paikka kypärän pitämiseen. Patikointia, hiihtoa tai lumilautailua varten etsi päiväpakkauksia, joissa on eristetty nestetasku, hihnat suksien tai lautan pitämiseksi ja paikka lapion, lumivyöryn ja koettimen kiinnittämiseen.

Säädettävä pituus

Repun koko, kuten vaatteiden koko, on yleensä tärkein muuttuja siinä, tuntuuko päiväreppu hyvältä pukeutumiselta vai ei. Reput on mitoitettu nimellä vartalon pituus, joka mittaa etäisyyttä lantion ja hartioiden yläosaan. Säädettävän pituisen reppun avulla voit muuttaa päiväreppun kokoa niin, että se sopii sinulle täsmälleen, kuten räätälöity puku. Se on premium-ominaisuus ja erittäin toivottava. Kiinteän pituiset selkäreput on mitoitettu sopimaan vartaloalueiden pituuteen, esimerkiksi 16 ″ -19 ″, mikä voi johtaa huonoon istuvuuteen, jos vartalon pituus on mitoitusalueen päissä. Suosittelemme, että aloittelijoille tarkoitettujen retkeilijöiden tulee ostaa säädettävän pituinen reppu, jotta he voivat kokeilla vartaloa eri pituuksilla ja soittaa oikein.

Tuuletus

Jos patikoit kuumalla tai kostealla säällä tai hikoilet paljon, harkitse tuuletuksen hankkimista. reppu, joka lisää ilmavirtausta selän takana. Se voi tehdä todellisen muutoksen mukavuustasossa pitämällä selkä viileänä ja paitasi kuivana. Reppujen tuuletus vaihtelee kuitenkin suuresti. Joissakin pakkauksissa on mesh-peitetty ontelo, joka tarjoaa ylimääräisen ilmavirran. Nämä toimivat parhaiten. Silti toisilla on ilmakanavia, jotka kulkevat takatyynyn tai vaahtomuovien leikkausten välillä pakkauskehyksessä ilmavirran edistämiseksi.

Sadesuoja

Monissa päiväpaketeissa on sadesuoja, joka voi säästää vaivaa ja kustannukset, kun ostat erikseen. . Vaikka voit linjata päiväpakkauksesi muovisella roskapussilla, ne eivät suojaa pienempiä taskuja pakkauksen yläosassa, missä todennäköisesti varastoit arvokkaimpia tavaroitasi.

Taskut ja organisaatio

Suurin ero eri reppujen välillä yleensä siinä, miten heidän taskut ja säilytystila on järjestetty. Useimmissa reppuissa on avoimet taskut, jotka ovat alttiina elementeille, ja suljetut taskut, jotta esineet pysyvät puhtaina ja kuivina. Avoimet taskut ovat hyviä usein käytetyille tavaroille, kuten takille, villapalalle, pikkupurtaville, vesipulloille tai vesisuodattimelle. Et halua pysähtyä ja kaivaa reppusi ympärillä aina, kun tarvitset jotakin näistä esineistä. Avoimet taskut ovat myös hyviä kosteiden esineiden säilyttämiselle, joten ne kuivuvat eivätkä myöskään tee repässäsi olevista varusteista kosteita. Suljetut taskut, mukaan lukien päälokero, ovat hyviä varastoidaksesi harvemmin tarvitsemiasi esineitä, jotka haluat pitää kuivina ja turvallisina, kuten avaimet, matkapuhelin, ensiapupakkaus, eristetty takki tai kannettava tietokone. Useimmissa reppuissa on yhdistelmä näitä.

Tässä on muutamia asioita, joita etsimme valittaessa päiväreppujen välillä:

  • Jos sinulla on vesipulloja nesteytysjärjestelmän sijasta, varmista, että pääset sivutaskuihin varastoituihin pulloihin.
  • Jos aiot varastoida elektroniikkaa tai arvoesineitä hip-vyötaskussa, etsi päiväreppuja, joissa on kiinteät lonkkavyötaskut, ei verkon peittämiä, koska ne ovat kestävämpiä ja vettä- kestävä.
  • Yläkansireppuissa on yleensä erinomaiset taskut pienemmille tavaroille, joihin haluat myös pääsyn usein.
  • Edessä oleva joustava verkkotasku on hyvä täyttää kerrokset kolmen sesongin retkeilyyn, mutta etutasku on tehty massiivimateriaali on parempi talvivaellus, koska se on kestävämpää ja vedenkestävää.

Hydration-yhteensopivuus

Kaikki päiväreput ja reput ovat hydraatiojärjestelmän mukaisia, joten niiden ei pitäisi olla huolenaihe. Useimmat vaativat kuitenkin nestejärjestelmän ostamista, joka voi kallistua. Säästä rahaa etsimällä reppuja, joissa on silmäkokoiset sivutaskut, joita voidaan käyttää vesipullojen sijasta.

Paino

Päiväreppun paino on vähemmän tärkeä kuin monipäiväisen reppun paino, koska et voi kuljeta niin paljon varusteita, ruokaa tai vettä. Vaikka on aina hyvä kantaa vähemmän painoa, älä vaaranna henkilökohtaista turvallisuuttasi. Suosittelemme, että saat päiväpaketin, joka ei romahdu itsestään, kun se pakataan ja ratsastaa lantiollasi eikä hartioilla. Etsi pakkauksia, jotka painavat 40 unssia tai vähemmän. Tämä on hyvä painorajoitus, jonka pitäisi silti tarjota sinulle runsaasti valinnanvaraa.

Lantiovyöt

Daypack-vyöt vaihtelevat tarjoamiensa pehmusteiden määrän suhteen. Joissakin päivärepeissä ei ole lantiovyöjä, toisissa on ohut nauhahihna, toisissa on paljon pehmusteita ja taskuja. Yksinkertaisia, pehmusteettomia lonkkavyöjä käytetään pitämään päiväreppu pomppamasta lantioasi ja selkää kohti, kun kävelet. Kun taas lantiovyöt ovat enemmän pehmusteita, on suunniteltu poistamaan paino hartioiltasi ja siirtämään se lanteillesi. Oikea istuvuus on erittäin tärkeää pehmustettua lantiovyötä asennettaessa. Katso artikkelemme Kuinka reppujen lantiovyö sopii? syvällisempää selitystä varten.

Olkahihnat

Olkahihnan paksuus vaihtelee myös päiväpakkauksen määrän mukaan, jos suuremmissa tilavuuspakkauksissa on enemmän pehmusteita. Tässä on muutama asia, jota etsimme:

  • Rintalastan hihnan tulisi olla helposti säädettävissä. Kiskoon liitetyt rintalastan hihnat on helpoin säätää.
  • Jos aiot kiinnittää lisätaskut olkahihnaisi, etsi sellaisia, joissa on vyönrenkaat, joista voit langankiinnittää.
  • Suurten määrien päiväpaketeilla pitäisi olla. kuormanostimen hihnat. Ne voivat auttaa siirtämään enemmän painoa hartioiltasi ja lanteillesi. Ne ovat erityisen hyviä kuljettamaan raskaampia kuormia, talvivaellus, kiipeily tai hiihto ja lumilautailu.

Naisten päiväreput

Uskomme, että naisilla tulisi olla mahdollisuus käyttää naiskohtaista reppua sijasta, joka on suunniteltu mies (mitä kulkee unisexille.) Naisten reppuja on saatavana pienemmissä kokoissa. Niissä on olkahihnat, jotka rivittyvät rintojen ympärille sen sijaan, että rikkoisivat niitä litteästi, ja lantiovyöt, jotka kiertävät kaarevien naispuolisten lanteiden ympärille miehien tarvitsemien neliönmuotoisten boxy-öisten sijaan. 19659004] Lisää kysymyksiä?

Jos sinulla on kysyttävää, jätä meille kommentti alla ja vastaamme varmasti. Missiomme on auttaa ihmisiä ja haluamme kohta vastata kaikkiin lukijakysymyksiin.

Katso kaikki SectionHikerin vaihdeoppaat!

Toimittajan huomautus: Auta tukea tätä sivustoa ostamalla seuraava varustesi ostoksesi jonkin linkin kautta edellä. Napsauta linkkiä, osta tarvitsemasi, ja myyjä maksaa osan ostohinnasta tukeaksesi SectionHikerin sponsoroimattomia varustekatsauksia, artikkeleita ja retkeilyoppaita.